Kategorier
Naltafri

Sånt som har en speciell plats

Hej,

Just nu r familjen mestadels sjuka och det bara byter av varandra. Själv har jag snuva och hosta. Det behandlar jag med vila och te. Tussilagote som jag plockade i våras är slemlösande och fungerar väldigt bra. Nu när det är mörkare tider tar vi in ljuset genom att tända ljus. När vi skaffar hus vill jag gärna ha en braskamin så vi även kan ta in brasan. Just nu planerar jag och en nära vän en tur till skogen till helgen som kommer. Längtar efter att sitta vid elden, lyssna på den sprakar, känna värmen och lukta eld. 

När jag växte upp så följde jag med min styvpappa i skogen på älgjakt, spana på fiskgjuse, lära mig att använda kniv och massa saker. Jag hoppas att jag kan lära mitt barn att uppskatta naturen som jag fick göra.

 

Den här kåsan har jag fått ärva av min styvpappa som ett minne efter honom. För mig är den väldigt speciell då jag minns den från alla våra äventyr. Nu är det jag som bär med mig den då han lämnade oss för snart 14 år. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *