Välj en sida

Gården – vårt nya liv

av | jan 2, 2019 | Slow living | 0 Kommentarer

Nu bor vi här i vår gård. Gården som vi längtat så efter. Det tog oss lite tid men tillslut hittade vi hit. Det är inte kärlek vid första ögonkastet, det inte heller kärlek ännu. Det är en förälskelse som blir starkare för varje dag. Naivt trodde jag att det skulle vara lätt att hitta hus som ni kanske förstått. Det här gården har så mycket potential som inga av de andra husen vi tittat på haft.

Gården & jag

Jag har inte fotat huset så mycket ännu då jag inte riktigt gillar hur det ser ut. Jag vill göra om lite saker… Okej en massa saker. Men som alltid kostar det ju alltid pengar med renoveringar. Just nu är det inte bästa läget att börja med alltför stora saker. Så jag har börjat med måla sovrummet. Med Jotuns kalkfärg som blir så fint. Det är deras nyans grå harmony. Jag återkommer med bilder.

En kort beskrivning av din bild

Läste någonstans på nätet om att göra egen soja på svamp. Detta åter som en perfekt grej för mig som älskar att plocka svamp. Så jag googlade och hittade flera sidor med recept. Jag valde att bli inspirerad av Isabel på Taste Celebration.com.

 

Här är en bild från byn när jag och Ruben provåkte spark. Ja det går att åka spark! Underbart och väcker barndomsminnen. 

Jag kommer att försöka uppdatera mera med vad vi gör och lever här. Det börjar lugna ner sig och vi börjar landa på riktigt.