Kategorier
Matlagning

Litet tips på snabb friluftsmat

När vi går ut på dagsturer så kan vi ta med oss lite tyngre mat än vad vi skulle göra vid en längre tur. Eftersom vi har barn är det alltid smidigt att det går fort och att det är enkelt att laga.
Mitt absolut bästa tips är att ta med sig rester som blivit över och värmer det på öppen eld eller sitt friluftskök. Detta kanske låter tråkigt men oftast blir det både godare och trevligare då en får äta ute. Vi prioriterar oftast att komma ut än att lägga tid på maten därför tycker vi att detta är en bra lösning.

Ibland funderar jag ut ett recept jag vill prova att laga ute i naturen. Det gjorde jag i höstas och skickade in det till en tävling som friluftsmeny.se och forumet utsidan.se arrangerade och jag kom tvåa. Vilket självklart är en ära.
Spana i deras sida för mitt recept på vegansk currygryta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *