Kategorier
Hantverk

Hur gick det med kaffepåsen?

Jag har suktat efter en kaffepåse länge nu. Har googlat en del och det finns så många fina där ute. Det är sånt hantverk bakom dom. Men så är jag så där, att jag tycker om att få skapa mina egna saker om jag kan. Så hittade jag på en hemsida där en kunde köpa färdigt kit med instruktioner och renskinn. Tyckte detta lät som en bra grej då jag faktiskt inte själv behöver rita upp mönster och mäta osv.  Sagt och gjort.

Det tog med två kvällar men cirka 3 timmar att få min kaffepåse klar. Det var enkla instruktioner och inte så många bitar att sy. Dock är det att tänka på att en vass nål behövs för att sy i skinn.

Förra året så gjorde jag min kaffesked i gran som nu har fått flytta in i min påse. För mig blir sakerna viktiga på ett helt annat sätt när de har en historia, en själ. Premiär kaffet smakade så gott.

Jag trivs bra vid hav som i skog. Bara jag är fri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *