Kategorier
Naltafri

Hur går livet på gården, har jag tid?

Ja hur har vi det i Norrland, förutom snö då… Hur lunkar livet fram på gården?

Tänkte ge mig på att bara skriva av mig lite, inget måste om du förstår vad jag menar. Ibland hinner jag med att uppdatera på sociala medier och men allt mer sällan på Bloggen. Inte för att jag inte tycker det är viktigt eller inte kul. Det är bara det där med tiden. Tiden som vi människor har skapat för att kunna ha någon kontroll… Lustig egentligen, tror du djur har koll på tid? Nä de är nog mer rutin och anpassar sig efter naturen. De kanske har någon slags inbyggd ”klocka” men som sagt jag tror det mer bygger på rutin.

Tid

Ja tiden är viktig. Den är viktig att passa och den är viktig att inte glömma. Men under semester och ledighet brukar jag inte bry mig om den. Tänker mer på mat och sov-klockan den fungerar helt utmärkt. Magen säger alltid till när den vill ha mat och sömnen gör sig alltid hörd. Så är det så viktigt med tid?

Jag har i alla fall tid med detta:

Att ta sig tid och bara titta på djuren det är avkoppling <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *