Kategorier
Personliga tankar

Frihet, bubbel och lycka

Jag har nu läst en fördjupningskurs inom intensivvård, har nu 15 högskolepoäng till 🙂  Intensivvård är nog det mest intressanta jag kunde välja som sjuksköterska. Det är en sån komplex och varierande specialitet. Att försöka och verkligen kunna rädda liv är en utmanade och läskig grej att göra. Men nog om det! Idag är det klart, denna kurs. Firade tillsammans med min klass igår med bubbel och god mat i Uppsala. 

Fast vet ni vad som är helt otroligt härligt!!!! I helgen ska jag få vara med min familj utan att känna att jag behöver eller måste göra något annat. Vi ska på utflykt, vi kanske grillar en korv, kanske vi hoppar i en vattenpöl… men det viktigaste är att vi kommer att vara tillsammans! Och imorgon ska jag få vara med mitt barn hela dagen. Inga planer, men han ska få dinosauriestyltor och vattenfärg. Ska försöka fota dessa om de blir godkända av min största kritiker.

I detta nu sitter jag på tåget och har passerat Sundsvall och bara känner en enorm lycka över den framtid som ligger framför mig och oss! Nu är våren här och sommaren närmar sig med all vandring och alla äventyr.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *