Kategorier
Matlagning Små äventyr

Vandring Domarudden-Mysslingen

Idag har vi vandrat i Åkersberga, där vi utgick ifrån Domarudden till sjön Mysslingen. Fina stigar och bra uppmärkta stigar, bitvis följer en elljusspår och en del är en gammal skogsväg. Hit kan du även ta med barnvagn vissa delar. Dock är de stigar vi gick på inte lämplig att köra barnvagn på.

Vi hade med oss tunnbrödsrulle med stekt halloumi, vegobitar, sallad, tomat och supergod sås. Såsen är gjord på lite crème fraiche som blandas med presidents rondele ost som har en rätt stark vitlökssmak. Perfekt lunch på en dagstur!

Ruben som är snart 2,5 år kunde gå mycket själv vilket han uppskattar. Han gillar att plocka blommor, samla stenar och springa ifrån sina föräldrar. Någon som har tips på få dem att lyssna bättre?

När vi kom tillbaka till Domarudden så finns det både restaurang och café, vi köpte oss varsin isglass som vi åt i gräset innan vi åkte hem. Det finns även stugor att hyra, bastu och badstrand. Ifrån Stockholm är det ca 40 min biltur, beroende på trafiken. Hit kommer vi säkert att åka tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *