Kategorier
Hantverk Personliga tankar

Samla kraft

Hela helgen har jag samlat kraft inför dessa 4 veckor som kommer att tillbringas mycket tid på jobbet. Jag tycker om att jobba men jag tycker mer om att få vara i naturen och mitt skapande börjar äntligen komma tillbaka till mig. Det är den bästa känslan på länge. Det är något som har saknas hos mig. Har inte hittat tillbaka riktigt till mitt element så jag provar mig fram så länge. Jag har alltid varit abstrakt i min konst. Så den vägen kommer jag nog fortsätta att vandra.

Sen har jag haft tid till att tälja lite och det är meditation för mig att sitta och forma träet till det jag vill att det ska bli. 

Jag fick moraknivs eldris till födelsedagspresent och den är precis så bra som jag hade hoppats på. Den är liten den är praktisk att ha med sig, den är vass den har tändstål och den är snygg!

Sen är det svårt att inte njuta av de vackra solnedgångarna som bjuds på just nu.
Så nu ska jag strax åka till jobbet och hoppas på att jobbångesten släpper snart. Jag tänker att jag ska göra upp planer för sommarens äventyr. Bestämma vilka platser vi ska besöka men vi ska också hitta tid för återhämtning.

Hoppas ni har en bra start på veckan!