Kategorier
Naltafri

Vecka med fat boyshäng, snöstorm, leriga små vägar

Denna vecka började i Sälen med en familj som är nära vänner till oss. Första dagen bestod av snöstorm och inte alls så mycket utomhusaktiviteter vi hade tänkt. Vi åkte ändå lite i de fina backarna med snö utanför stugan med våra stormluvor uppdragna men inga kort blev tagna.

Sedan blev veckan otroligt vacker med strålande sol och Ruben lärde sig att åka slalom helt själv.  Vi använde oss av sele och höll i honom de första gångerna men sen var det som om han bara kunde. Barn är häftiga, precis som han säger att han är häftig med starka ben! Ruben somnade under eftermiddagen utmattad av skidåkningen i en fat boy som fanns utanför restaurangen. 

Vi besökte Lindvallen och Hundfjället vilket båda hade massor av nedfarter och mycket kul för barnen. Dock blev vi förtjusta i en backe i Lindvallen som var i perfekt lutning för liten att lära sig att åka. Hundfjället hade också bra med barnbackar men det var många skidskolegrupper igång.

Stugan vi hyrde var i toppnivå och vi hade det kanon bra med allt en behöver för en semester. Och så kunde vi njuta av såna här solnedgångar.

Min vecka har avslutas med att skriva det sista på arbetet som skulle in. Läser en fördjupningskurs inom intensivvård och det är det sista nu denna månad. Sedan kommer jag att ge mer av friluftsliv och andra magiska saker, iaf såna magiska saker jag tycker.

Sköt om er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *