Kategorier
Personliga tankar

Semester och mina tankar vid havet

Nu har jag min efterlängtade semester och det är massa, massa och massa sol. Det är varmare än någonsin och det är fler vattenskotrar än jag kan räkna som swishar förbi i stugan. Att tänka på hur vår planet och dess påverkan vi gör med diverse saker vi använder oss för att leva och roa oss. Det får mig att fundera på mitt barn och kommande generationers tillvaro kommer att se ut.

Klimatförändringar

Jag brukar inte läsa en massa saker angående klimatförändringar för sådant skrämmer mig men det som skrämmer mig mest är att vi inte tar hand om det vi har idag. Själv tänker jag inte alltid på det avtryck jag gör på denna jord genom mitt dagliga leverne. Det finns saker som jag skulle kunna bli bättre på. Många av mina funderingar är hur vi ska bo i framtiden. Vi pratar ibland om att kanske bygga ett hus. Eller ska vi köpa ett befintligt och renovera? Vad är mest hållbart? Jag älskar gamla hus för de har en själ enligt mig. Fast ett nytt hus kanske inte skulle behöva lika mycket underhåll… Har ni stått inför samma tankar och hur löste ni det då?

Väder, skogsbränder och tid från skärmen

Idag är det mestadels mulet och det är skönt. Vi tog ett morgondopp i havet och blev inte direkt varma av solen. De flesta dagar hinner en inte ens upp ur vattnet tills en är lika varm igen. Jag hoppas på regn och lite svalare temperaturer på grund av de skogsbränder som nu härjar runt om i landet. 
Under sommaren kommer jag inte att uppdatera mitt instagram eller blogg lika ofta. Hoppas att ni stannar kvar ändå! För lite mindre tid för att skriva men inte mindre tid för att tänka. 

Stranden i Norrfällsviken

Lägger upp en bild från Norrfällsviken när vi var där med vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *