Kategorier
Personliga tankar

Nattugglan har flugit iväg

Nu har jag jobbat natt igen och det jag varit rädd för har hänt. Jag kan inte sova på dagen. Har tidigare haft svårt att sova men nu sover jag inte mer än 3 timmar. Vaknar upp utan anledning och kan inte somna om. Försöker verkligen men detta går inte. Läste något klokt en person skrev andas en stund och känn efter vad som är rätt för dig. Ibland än hur gärna du vill så är det bättre att lyssna på kroppen. Har nu fått klart att mina nattpass kommer att konverteras till kvälls- och passdag. Detta innebär lite fler dagar för att få ihop timmarna men det måste vara värt om jag ska kunna vara en bra mamma och njuta av det underbara liv jag har här i Norrland.

Efter vår flytt kom jag ur mina goda vanor med att meditera och lyssna inåt. Jag har fått kämpa senaste tiden för att få tid och komma ihåg. När jag gör det kommer lugnet och det gör att livet för mig blir lättare. Som när jag är ute i naturen tycker jag om att bara sitta stilla, lyssna på vinden. Därför är det så viktigt för mig att vara nära och ofta få komma ut i naturen.

Sköt om er där ute, var rädda om er och tänk på ert bästa så ni kan göra ert bästa.