Kategorier
Naltafri

Länge sedan sist…

Hej alla människor!

Nu är våren här och visst blir stegen lite lättare med solens återkomst? Jag älskar alla våra årstider här i Sverige men när det varit vinter är våren alltid lika välkommen. 

Vi har som de flesta småbarnfamiljer haft en vinter kantad av sjukdomar men även hel del äventyr i skog och mark. Just nu håller vi på planera för en fjällvandring i Borgafjällen i sommar. Jag har vandrat där tillsammans med min pappa under min uppväxt och det känns självklart att mitt barn också ska få ta del av denna vackra del av vårt land. 

I vår familj har de stora fjällrävenjackor och vi trivs med dem väldigt bra men kom ihåg att ta hand om dem och vaxa! Vår lille bus har skalkläder ifrån polarn och pyret vilket fungerar bra så här på våren då vi kan variera lager beroende på hur varmt det är ute. 

/ Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *