Kategorier
Personliga tankar

Höst och nya vanor

Höst och för mig är det en höst av förändring. En höst där jag håller på skaffa mig goda vanor. Ett lite mer hållbart liv för mig.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Bild” alt=”Höst bild vid stilla vatten” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”http://www.naltafri.se/wp-content/uploads/2018/10/IMG_8433.jpg” /][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Min hållbara höst

Jag har som jag tidigare nämnt börjat ett nytt jobb. I och med detta har jag passat på att startat lite nya vanor. Börjat en yogaklass och gymträning 3-4 gånger i veckan. Detta och med ett nytt jobb har gjort mig trött. Trött och inte orkat uppdatera min blogg och instagram. Jag tänker att snart kommer det vända och jag blir piggare av allt det bra och det stämmer. För nu känner jag mig piggare, starkare och gladare. För hållbarhet för mig är att hålla själv också. För i vårt samhälle idag är det lätt att hamna i stress och tryck över bröstet. För att kunna hjälpa andra behöver en må bra själv. Ja iaf större delen av tiden 🙂 Så för mig är det skönt att inleda dessa nya vanor.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vad hände?

Så vad var det som hände igår på torsdags kvällen. Jo jag somnade. Det är ju ändå lite kul nu när jag upplever att jag är piggare men inte så mycket piggare kanske.. Det känns i af bra i kroppen och jag tror det är en bra grej för mig, för att hålla längre. Just nu mellan jobb och allt annat är det en intensiv jakt på ett hus. Vi önskar oss ett hus så gärna. Vi vill alla kunna gå ut och springa fritt, djur som människor. Det är svårt att hitta huset med stort H. Vi är öppna för många områden och olika typer av hus. En gård hade varit fint, med möjlighet till att ha lite djur. Utrymme för att odla. All min bokashi som kommer att vara redo att grävas ner i vår…

Plan

Min plan framöver här på bloggen är att dela med mig av några tips för hållbarhet. Kanske till och med några saker som kan bli en julklapp. Håller på fundera vad jag ska ge mina nära och kära. Vissa är lättare än andra. Snart kommer ett inlägg om mitt projekt med vattenkefir. Är det gott, mår magen gott? Växer grynen? Vill ni veta mer om min hydroponiska odling? Andra tips? Mera friluftsliv med barn? Vad är ni sugna på för inlägg? Vilka ska jag prioritera just nu?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 svar på ”Höst och nya vanor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *