Kategorier
Personliga tankar

Helgen var en känslostorm

Med helgens händelser så var det svårt att inte få blandade känslor. Med tanke på terrorattentatet mot Sverige och Stockholm.  Jag och min son var på Södermalm och fikade med en vän. Det märkligaste var att min telefon slutade fungera precis innan jag skulle väg och skrev till min man på facebook att vi går nu intill stan men har ingen telefon. Som tur var kan jag hans nummer i huvudet men som ni kan förstå la ju nätet av så det var svårt att komma fram. 
Tack och lov träffades vi inte i city och vi kunde ta oss hem genom att gå. Jag är glad och tacksam för mina kollegor som arbetade prehospitalt och inne på sjukhusen. Tacksam för polis och räddningstjänst samt civila som gjorde sitt yttersta.  Vi fördriver hat med kärlek. Vi fördriver mörker med ljus.

På lördagen fyllde jag år och fick mig ett par nya vandringbyxor! Tyvärr var de för långa men nya är beställda. Det var ett par fjällräven keb! Längtar tills de kommer!

Lördagen var en gråmulen i Stockholm så vi hoppade utflykt och åkte till skogen på söndagen. Det var en underbar dag med sol, korvgrillning och barnen fick leka. Vi åkte ut med en annan familj. Jag bar Ruben på ryggen så vi kunde vandra i 5 km medans de andra åkte hem och vila efter korvgrillningen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *