Välj en sida

När jag fick kännedom om att det skulle bli en blood moon ville jag såklart se denna och hade som idé att vi skulle göra vår årliga utflykt till ”vår” tjärn. I hopp om en vacker kväll med innehållande fiskelycka. Efter att  hunnit packa ihop i stugan, bada i Gullvik och sen åka en 6 mil inåt landet.. Under eftermiddagen och kvällen kändes det i emellanåt tveksamt att vi skulle hinna fram med en 3 -åring. Tanken på en övertrött 3-åring i tält var inget vi ville vara med om. Väl framme så känner att det va värt all stress för att hinna att komma iväg.


Det blev fiske i solnedgången och sån fiskelycka vi hade. 31 stycken fina abborrar till oss och katterna. Ruben har fått ett eget spö och han hade turen att dra upp flera (med hjälp av pappa).


Vi tältade och hade som mål att vara vakna och spana in månen. Ruben hade somnade gott i tältet utan saga och kanske drömde om fiskar? Vid midnatt var jag och Eric också så trötta så vi valde att somna i stället. En del av mig hade gärna varit vaken för att spana vidare men det verkar som många hade svårt att få se den där månen. Jag hoppas att det kommer med bra energier till oss.


På morgonen efter att ha blivit utträngd från luftmadrassen halva natten. Ruben ville visst ligga på mitt liggunderlag, nog för att det är mysigt med närhet. Alla som har sovit med småbarn et hur mycket plats en själv får.. Så med en stel rygg bada jag i tjärnen innan vi åkte hem till min mamma som tillagat abborrarna. Vilket lyx!

Nu planerar jag vidare våra äventyr och hur vi ska fortsätta denna ledighet. En tur till fjällen blir det iaf.